fbpx

coach-bas-klein-geltink-workshopDe drijvende kracht achter het Instituut Sollicitatie Opleidingsplaats (ISO) is Bas Klein Geltink. Hij is een voormalig recruiter, coach, sollicitatietrainer, auteur en spreker. Hij bundelt meer dan tien jaar ervaring om dagelijks sollicitanten te helpen met hun carrière. In 2010 is hij, op de tennisbaan, als een blok gevallen voor een geneeskundestudente. Voorheen liep hij met een grote boog om het ziekenhuis heen, maar dankzij deze relatie is de deur geopend naar een voor hem nieuwe en boeiende wereld.

Als Sollicitatietrainer heeft Klein Geltink duizenden mensen succesvol aan een baan geholpen. Ook vanuit de medische wereld wordt er regelmatig een beroep op zijn dienstverlening gedaan. Om kwaliteit te kunnen bieden aan deze beroepsgroep heeft Klein Geltink meer dan 100 interviewen gehouden met opleiders, ANIOS, AIOS, personeelszaken etc. De verkregen informatie uit deze gesprekken, in combinatie met de ervaring als recruiter en sollicitatietrainer, hebben voor een gouden formule gezorgd. En deze formule is nu ook beschikbaar voor jou.

In een markt waar de opleidingsplaatsen steeds schaarser worden is het nu ook voor jou mogelijk om een opleidingsplek te bemachtigen. Klein Geltink gelooft namelijk niet dat per se de beste arts de opleidingsplek krijgt, maar de sollicitant die zich het beste weet te verkopen. En wees eens eerlijk, hoe goed ben jij in het verkopen van jezelf?

  Voornaam
  Achternaam
  E-mail
  Telefoon
  Onderwerp
  Je bericht