fbpx

Wanneer heb jij leren solliciteren?

Gek eigenlijk: Je krijgt les in lezen en schrijven, autorijden en zelfs zwemmen, maar niet in succesvol solliciteren. Je wordt na je studie zonder pardon in het diepe gegooid, terwijl vrijwel niemand wordt geboren als succesvolle sollicitant. Tot je verbazing lijkt het ook nog alsof anderen wél moeiteloos slagen, terwijl jij aan het spartelen bent! Wees gerust, heel veel basisartsen hebben moeite om een opleider te overtuigen van hun kwaliteiten. Gelukkig is het cliché waar: solliciteren is een vaardigheid die je gewoon kunt leren.

‘Wedden dat we je binnenkort kunnen feliciteren met een opleidingsplek?’

Je hebt een opleidingsplek op het oog die helemaal aansluit op jouw gewenste specialisme. Maar hoe ga je ervoor zorgen dat je niet degene wordt die nét naast de plek grijpt? Dankzij onze jarenlange ervaring in de selectie- en wervingsbranche en het succesvol opleiden van basisartsen weten wij precies waar opleiders naar zoeken en kunnen we jou daarom ook heel gericht en individueel coachen. Is een sollicitatietraining niet confronterend? Ja, vaak wel, maar het is absoluut de meest effectieve manier om het maximale resultaat te behalen. Zo ben je optimaal voorbereid op je gesprek en kun je met veel meer zelfvertrouwen het echte sollicitatiegesprek ingaan. Wedden dat we je binnenkort kunnen feliciteren met een opleidingsplaats?

Waarom kiezen voor een sollicitatietraining van Instituut Sollicitatie Opleidingsplaats?

Ben je nog niet overtuigd? Vooruit, dan geven we je hieronder nog even de redenen waarom je bij ons aan het juiste adres bent:

√   Je kunt standaard binnen 48 uur bij ons terecht, ook in het weekend en in de avond.

√   We leren je omgaan met zenuwen, werken aan je zelfvertrouwen en hoe je jezelf op natuurlijke wijze kunt verkopen.

√   We werken alleen aan de punten die voor jou relevant zijn en helpen je jouw competenties en motivatie te verwoorden.

√   De trainer weet dankzij ons uitgebreide onderzoek onder opleiders, jarenlange ervaring als recruiter en het succesvol trainen van basisartsen waar de interviewers naar zoeken.

√   Je krijgt na de training een gedegen adviesrapport waarmee je zelf na de training kunt blijven oefenen.

Heb je nog vragen over onze aanpak? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag een goede beslissing te nemen voor jouw situatie.

workshop-solliciteren-opleidingsplaats

Programma

Voor de training nemen we contact met je op en bespreken we bij welke onderdelen jij wel wat hulp kunt gebruiken. Denk daarbij aan de volgende onderwerpen: je voorbereiding, de eerste indruk, omgaan met zenuwen, je competenties, je ontwikkelingspunten, je motivatie, je elevator pitch, de STAR-interviewmethode en luisteren, samenvatten, doorvragen (LSD). In overleg komen andere onderwerpen aan bod.

Wij geven vervolgens advies over het aantal uur benodigde training. In de meeste gevallen is slechts twee uur voldoende om je te voorzien van voldoende bruikbare adviezen!

 

Opbouw

De opbouw van de sollicitatietraining ziet er meestal hetzelfde uit: we oefenen het sollicitatiegesprek op basis van de opleidingsplek waarop je hebt gesolliciteerd en daarna nemen we uitgebreid door wat er goed ging en hoe je jezelf kunt verbeteren. Na afloop ontvang je een verslag, zodat je alles nog een keer rustig na kunt lezen.

 

Investering

Om goed voorbereid naar je sollicitatiegesprek te gaan vragen wij je om een kleine investering van € 290,-. Hiervoor krijg een twee uur durende privé sollicitatietraining met een professionele coach. Dit is inclusief btw, huur van de ruimte en een persoonlijk adviesrapport dat je na afloop van de training ontvangt. Een kleine investering die je na je eerste salaris alweer terugverdiend hebt.

 

Locaties & Trainer

Sollicitatietrainingen worden zowel in Amsterdam, Utrecht, Hilversum als online via Skype gegeven. Bij een persoonlijke ontmoeting houden wij rekening met de actuele voorschriften van het RIVM. Je kunt hier meer lezen over de trainer.

 

Meld je aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om de sollicitatietraining in te plannen. Je kunt, afhankelijk van beschikbaarheid, een training overdag, avond of het weekend volgen. Als je nog vragen hebt mag je deze ook via onderstaand formulier stellen.

Neem contact op via onderstaand formulier

  Voornaam
  Achternaam
  E-mail
  Telefoon
  Onderwerp
  Je bericht