“Hoe beantwoord je de moeilijkste vragen van de selectiecommissie”
Neem een voorsprong door de vragen van de selectiecommissie voor te bereiden.

In een markt waar de opleidingsplaatsen steeds schaarser worden is het nu ook voor jou mogelijk om een plek te bemachtigen.

Of je nu binnenkort gaat solliciteren voor AIOS of slechts aan het oriënteren bent, dit e-book helpt je om een beter beeld te krijgen van wat je kunt verwachten.

Met dit e-book:

√   Ben je in staat lastige vragen juist te beantwoorden
√   Ben je minder zenuwachtig op het gesprek
√   Heb je een voorsprong op andere sollicitanten

Download nu het e-book door je gegevens in te vullen.

Voornaam
E-mail

Je gegevens zullen opgeslagen worden op een beveiligde server. Ik stuur je maximaal twee keer per week een e-mail met tip & trucs over solliciteren. Je kunt je op elk moment uitschrijven voor deze e-mails. Ik zal je gegevens nooit verkopen of iets dergelijks.

De drijvende kracht achter het Instituut Sollicitatie bas-klein-geltinkOpleidingsplaats (ISO) is Bas Klein Geltink. Hij is een voormalig recruiter, coach, sollicitatietrainer, auteur en spreker. Hij bundelt meer dan tien jaar ervaring in een succesvolle training om ook jou te helpen met je carrière. In een markt waar de opleidingsplaatsen steeds schaarser worden is het nu ook voor jou mogelijk om een opleidingsplek te bemachtigen. Bekijk hier het aanbod.